*/?>

To sem jaz

Pri meni doma živi ena taka, ki ima rada vse lepo in cele večera zabija za računalnikom, ko skupaj zlaga fotografije in oblikuje ostale drobnarije – vizitke, vabila in še kaj. Ko ne dela to, s fotoaparatom leta naokoli in lovi trenutke in ljudi, ki bi si jih rada zapomnila za celo življenje.

Potem živi pri meni tudi ena taka, ki strašno rada hodi v hribe, gleda slapove in hodi po vseh travnikih, ki vodijo do vodnih izvirov, ker ji je tam strašno lepo – in vedno vse fotografira.

Ta tretje ženšče, ki se prestavlja naokoli, je ena taka, ki mora skos nekaj z rokami delat; lepi, barva, šiva in včasih nariše in naslika kaj zares zelo lepega. Včasih pa samo packa po stenah.

Potem je malo prej prišla sem še ta četrta, ki ima rada vse stare stvari. Njene oči se pa najbolj zasvetijo, ko zagledajo kos starega pohištva. In potem to pohištvo ure in ure brusi, dokler izpod starih plasti barve, laka in prahu ves sramežljiv ven ne pokuka les. In potem je šele vesela in spet brusi in brusi 🙂

Glavna sem pa jaz, ki sem se ravno poročila in vam bi rada pokazala, kaj vse sem sama naredila. Malo za idejo in tako, malo pa za tiste, ki ne vedo, kako bi se same lotile kakšne reči.

Zdaj jaz za druge ne vem, katera bo kdaj ustvarjala in tudi ne vem, kako pogosto bo katera objavljala. Ker tudi med sabo se težko kaj zmenijo. Ampak zdaj imajo končno prostor, kjer se lahko pokažejo.

Tako nekako je pri Marti Karti doma.

0,00 0 items